Palestina

Palestinablog.com

Ik heb een nieuwe website gemaakt: https://palestinablog.com/!

20181003_104115Het is nu ruim een jaar geleden dat ik 2 weken door Palestina reisde. Er gaat geen dag voorbij dat ik er niet aan denk. Elke herinnering vervult me met een gelukzalig gevoel. En tegelijkertijd wringt er iets.

Ik heb op deze website geschreven over mijn reis. Mijn bijdrage aan een meer realistische beeldvorming over Palestina. Woensdag 13 november 2019 was ik aanwezig bij de theater avond van Jitske Kramer (Human Dimensions) over haar reis naar Togo en haar ervaringen met Voodoo. Ze vertelde er zo mooi over, liet prachtige foto’s en beeldmateriaal zien en gaf een boek als cadeau na afloop!

Die hele avond werd ik terug gebracht naar Palestina. Naar de geuren, geluiden, smaak, sensaties van de Westelijke Jordaanoever. Ik herkende me in Jitske’s reflectie-vragen en geleerde lessen. Het inspireerde mij om mijn reis een eigen website te geven. In het Engels dit keer, een extra uitdaging (leve Google Translate)…..

Ik mailde de mensen in Palestina die mij hadden geholpen mijn reis mogelijk te maken. Om hen de gelegenheid te geven de grootste vertaalfouten eruit te halen ūüėČ en hen nogmaals te bedanken. Deze reply-mail kreeg ik een paar minuut later in mijn inbox:

“Hi Angela!¬†Thanks for your message. You’ve done a great job helping our mission to inform the world about Palestine! I’ve CC’ed some of our new staff so they can also have a look at your website, to gain a better understanding of how our foreign¬†visitors perceive their visits to the West Bank. I’m especially happy to see you made it to Sebastia, a place which doesn’t get enough attention.¬†I will share the website on our Facebook page, and I hope to meet you on your next visit!”

Safe travels, Mike, Area D, www.RamallahHostel.com, +970 (0)56-934-9042

Dus welkom op mijn website en ‘learn about Palestine’!

And please forgive my errors… Or better: correct me!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.