leiderschap

Hercertificering CMC en bewustzijnscoach!

Certified Management Consultant

In november 2016 liet ik mij -na afronding van een pittige SIOO opleiding- in het CMC beroepsregister opnemen. CMC staat voor ‘Certified Management Consultant’. Ik werd tevens lid van de beroepsvereniging ‘Orde van organisatie­kundigen en -adviseurs’ (OOA).

Vanaf november 2016 heb ik diverse intervisie trajecten en vakinhoudelijke opleidingen gevolgd zoals Deep Democracy (level 1, 2 en 3) en leiderschap met open vizier (Anker & Kompas). Sinds de zomer van 2020 ben ik voor de komende 5 jaar (tot november 2025) gehercertificeerd door de onafhankelijke certificatie-instelling CRP!

Lees mijn interview hierover in het vakblad Management & Consulting Quarterly van oktober 2020 (LINK).

Bewustzijnscoach

Na een prachtig en intens jaar mocht ik in november 2020 het certificaat ‘Opleiding tot bewustzijnscoach’ in ontvangst nemen van Erica Rijnsburger (Elenchis, Academie voor bewustzijnsontwikkeling). Het was een bijzonder jaar met veel inquiries, regressies, lichaamswerk, supervisie, intervisie en theoretische lessen. Alles toepasbaar in mijn persoonlijke en professionele leven. En we waren met een bijzonder fijne groep!