De Boeg

Mont Ventoux uitdaging

Door de inspanningen van velen, maar vooral Esther van het Hof, bestaat logeerhuis De Boeg al sinds 2015. In dit logeerhuis hebben al heel veel zieke kinderen met hun hele gezin tijdelijk kunnen verblijven. Het uitgangspunt is dat het verblijf in De Boeg voor alle gezinnen kosteloos is. Giften en fondsen maken dit o.a. mogelijk.   

Dit jaar deed ik samen met team De Boeg mee aan ‘Groot Verzet Tegen Kanker’. 

Ik ging de uitdaging aan om op 1 september 2022 de Mont Ventoux wandelend te bedwingen en zo geld in te zamelen voor logeerhuis De Boeg (deboegnijmegen.nl) en KWF! We hebben als team ruim €12.000 ingezameld, waarvan de helft voor de Boeg en de helft voor het KWF.

Leven met kanker is als het beklimmen van een hoge berg. De genadeloze klim naar de kale top van de Mont Ventoux symboliseert de strijd die kankerpatiënten en hun naasten dagelijks voeren tegen deze ziekte. 

Categorieën:De Boeg

Getagd als:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.