IkLees

Ik lees. Om te begrijpen. Om in mijn eigen wereldje te vertoeven. Even niet praten. Stilte. Vanaf 2002 houd ik een overzicht van gelezen boeken bij.

Ik lees de laatste jaren vooral veel non-fictie boeken. Ik heb al jaren een verlangen om het Israël-Palestina conflict te doorgronden. Ik lees er veel over en bezocht in 2018 de Westelijke Jordaanoever: zie mijn reis deel 1 en deel 2. In 2019 las ik (o.a.) ‘Een open zenuw‘.

In de eerste helft van 2019 heb ik in totaal 35 boeken gelezen (zie hier voor een overzicht van boeken). Ik volg dit jaar de Jaartraining Intuïtieve en Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ). Ik lees daarom veel boeken over coachen en spiritualiteit (waaronder ‘Help, de psycholoog verzuipt‘ , ‘Coachen waar het pijn doet‘, ‘Non-duale wijsheid‘ en ‘Oog in oog met kwetsbaarheid, Voice Dialogue-praktijkboek‘). Ik las ook veel (14) boeken die zijn geschreven overEen cursus in wonderen‘. Lees hier mijn werkdocument. De Cursus zelf ligt op de vensterbank en sla ik af en toe (willekeurig) open….

Sommige boeken vind ik zo interessant dat ik er op deze website een samenvatting of blog over schrijf. Om de boodschap van het boek, met een link naar -mijn- (werk)praktijk, te delen. Misschien dat de blogs of samenvattingen anderen helpen om de keuze te maken om het boek wel of niet te lezen. Hieronder links naar recensies, blogs en samenvattingen. Gerangschikt op jaar dat ik het boek las.

2019:

2018:

2017

2016

2014 en 2015

Paaz up

boek-nooit-af-cover-new

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.