IkWandel

Ik wandel sinds Corona ;-). De wandelingen worden steeds langer en binnen 4 maanden had ik er al een dagwandeling van 43 kilometer op zitten (21 juli 2020, 43,7 km,  zie hier). Ik houd mijn wandelingen bij via Sporttracker.

Ik loop graag lange afstand wandelpaden (LAW). Ik heb al verschillende etappes van het Veluwe Zwerfpad en het Nederlands Kustpad gelopen. Ik logeer bij mensen thuis via Vrienden op de Fiets.

  • In mei 2021 wandelde ik het Nederlands Kustpad deel 1 (229 km): van Hoek van Holland naar Sluis. In 8 dagen, 229 km in totaal, met overnachtingen in Brielle, Rockanje, Ouddorp, Burg Haamstede, Oostkapelle, Vlissingen en Cadzand Bad.
  • In 2021 en 2022 wandelde ik in het Nederlands Kustpad deel 2 (303 km): in oktober 2021 in 5 dagen van Hoek van Holland naar Castricum (146 km). In maart 2022 wandelde ik weer een aantal etappes (54 km, Castricum, Egmond, Bergen, Schoorl) en in oktober 2022 de laatste etappes (103 km, Bergen, Callantsoog, ´t Zand,  Anna Paulowna, Den Oever)
  • Momenteel wandel ik het Nederlands Kustpad deel 3:  in oktober 2022 wandelde ik van Stavoren naar Harlingen (51 km, 2 dagen) en in november 2022 van Harlingen naar Leens (116 km, 4 dagen).

Ik heb voor het eerst de vierdaagse (driedaagse) in 2022 gewandeld en de Mont Ventoux beklommen. Met die laatste klim heb ik geld voor logeerhuis De Boeg en het KWF fonds ingezameld.

Tijdens de zomervakantie in Tirol (Oostenrijk, 2021) heb ik een aantal bergwandelingen gemaakt, o.a. de klim naar de Lasorlinghutte en Bergeralm (vanuit Virgental) en naar de Jamtalhutte, LareinAlpe en Friedrichshafnerhutte (vanuit Tschafein/Galtur).  In september 2022 wandelde ik 3 dagen in de bergen van Montafon (rondom Schruns, Oostenrijk). Vanuit de Wormser Hütte (2307 m) naar de Kreuzjoch top, Zamangspitze, Grasjochhütte en de Lindauerhütte (vanuit Golm). 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.