2019

Ik ben een boekenwurm! Ik lees veel en snel. Boekentips haal ik overal vandaan, maar vooral van Twitter. Om wat terug te doen ben ik dit jaar gestart met het twitteraccount @AngelaLeest. Over elk gelezen boek plaats ik een korte tweet. Hieronder vind je, na 365 dagen lezen, een overzicht van alle 91 gelezen boeken in 2019!

12 TOPTITELS: de boeken die ik vijf sterren (*****) gaf

Ik las in 2019 maar liefst 12 boeken, die ik vijf sterren gaf:

Over 4 toptitels schreef ik in 2019 een blog en/of maakte ik samenvattingen (klik op boekafbeelding).

 

 

 

 

 

5 boeken rondom het thema coachen

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de psychologie en las dit jaar ook weer 5 boeken gericht op coachen. Prachtig (ik gaf ze vier sterren)! Alleen het boek ‘Rijker coachen‘ van Jan Remmerswaal kon me niet bekoren: ik schreef er een blog over (klik op boekafbeelding).

 

 

 

14 boeken over het thema spiritualiteit

Ik volgde van maart tot en met december 2019 de Jaartraining Intuïtieve en Spirituele Zelfontwikkeling (JISZ). Ik was hierin dus in het bijzonder geïnteresseerd, net als in 2018. De kwaliteit van de boeken die ik las was wisselend. Vier boeken kan ik in ieder geval aanraden (ik gaf ze vier sterren): ‘Ja-maar wat als alles lukt‘, ‘Problemen laten bij wie ze horen‘, ‘De innerlijke criticus ontmaskerd‘ en ‘De biologie van de overtuiging‘.

Over de boeken ‘Mind‘ en ‘Verhoog je trillingsfrequentie‘ (beide boeken gaf ik drie sterren) schreef ik een blog (klik op boekafbeeldingen).

 

26 gave boeken die ik vier sterren gaf (****)

Ik las ook nog eens 26 geweldige boeken/romans die ik vier sterren gaf (****). Over ‘De zin van het leven‘ schreef ik een blog (klik op boekafbeelding).

 

 

14 boeken over het thema ‘Een cursus in wonderen (ECIW)

Ik kocht de dikke pil ‘een cursus in wonderen (ECIW)‘. Voor mijn verjaardag. Ik was er zo nieuwsgierig naar! Het ligt nu nog steeds op de vensterbank, slechts af en toe sla ik het (willekeurig) open. Wel las ik 14 boeken die zijn geschreven over ‘een cursus in wonderen‘. Lees hier mijn samenvattingen / werkdocument. Ook hier zaten mindere boeken bij maar ook aanraders, zoals ‘Ingangen tot een ECIW‘, ‘Het regent geluk‘, ‘Terugkeer naar liefde‘ en ‘Familieopstellingen‘ (allen gaf ik vier sterren).

 

Ik las 20 boeken die ik ** of *** gaf: in tegenstelling tot de andere boeken zorgden deze boeken er niet voor dat ik elke minuut van de dag verder wilde lezen in het boek, sterker nog, bij sommige van deze boeken had ik een ‘mwa’ gevoel.

Samenvattend: ik las in 2019 een diversiteit aan boeken, met dank aan de bibliotheek in Rheden (Veluwezoom)! Ik haalde -net als in 2018- met gemak een #boekperweek! In dit OVERZICHT vind je alle boeken die ik ooit heb gelezen. Op naar een inspirerend 2020!