Boeken

Terugblik 2020 in cijfers ;-)

2020 was een goed jaar voor mij met veel ‘me-time’. Niemand in mijn directe omgeving werd (ernstig) getroffen door Corona. Wel ontving ik zelf op de valreep (31 december 2020 ;-)) nog een positieve Corona test….

Ik las, schreef blogs, wandelde, fietste, voerde vrijwillig Bron- en contactonderzoek (BCO) uit via het Rode Kruis voor diverse GGD-en en deed aan Bikram/Yin yoga, zowel online als in de studio. Het dak van ons huis hebben we laten renoveren en is nu asbestvrij. Ook was ik veel in de tuin aan het werk.

Daarnaast werkte ik (gemiddeld) 18 uur per week als coördinator van het Autisme Kennisnetwerk Overijssel (AKO) en hebben we 3 kennisbijeenkomsten voor een groot online publiek gestreamd via Teams. Mijn certificaat ‘Certified Management Consultant (CMC)’ is met 5 jaar verlengd, tot en met 2025. Ook heb ik in 2020 een prachtige opleiding tot bewustzijnscoach gevolgd en afgerond bij Elenchis (Erica Rijnsburger).

Ik houd van statistieken ;-))

Op naar een wederom gezond, inspirerend, geaard, sportief en actief 2021!

 

 

Categorieën:Boeken

Getagd als:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.