leren

De waarde van feedback

Ik vind dat je in de inhoudelijke kant van je website een goed beeld van jezelf geeft, de wijze waarop je je gedachten en ideeën verwoord en hoe je jezelf presenteert passen bij het beeld dat ik van je heb! Qua lay out ben ik wat getemperd enthousiast. Ik mis een beetje de warme persoonlijkheid zoals ik die ken. Je bent juist heel benaderbaar en dat zou je in de layout van je website meer mogen laten zien. Bij het bezoeken van een persoonlijke website zoek ik graag naar de identiteit van de betreffende persoon, en daarin lees ik op inhoud echt jou, maar is het zichtbare gevoel minder aanwezig.

Een reactie van een directeur uit mijn netwerk die ik om feedback vroeg over mijn website. Ik was blij met haar feedback. Het spoorde me aan om in de opmaak mijn website wat persoonlijker te maken. In lettertype, kleuren en foto’s. Direct aan de slag. Leren en verbeteren. Iteratief werkend. Wetend dat haar feedback een begin is voor verdere ontwikkeling.

Een ander persoon vroeg zich af wat “IkZoek”? Dat miste ze bij mijn pagina’s. Na even denken kon ik daar kort over zijn: ik zoek balans. Heel simpel. Ik kies al jaren bewust voor opdrachten / dienstverband van maximaal 24 uur per week. Bewust tijd en ruimte vrijmaken voor hobby’s zoals lezen, sporten, de sauna en activiteiten op de school van mijn kinderen. En voor Daan, een jongen met Down, die eens in de twee weken op een zaterdag bij ons is. In de opleiding die ik nu volg heb ik veel van mijn vrije tijd gestoken.

Op deze website probeer ik woorden te geven aan mijn missie en activiteiten. Als kind wilde ik de wereld verbeteren. Mensen helpen. Als ik later “groot” was wilde ik ontwikkelingswerk gaan doen. Iets voor mensen doen. Nu wil ik faciliteren en verbinden. Het mogelijk maken dat iedereen mee kan doen en dat dat gewoon wordt. Ontwikkeling mogelijk maken. Samen met elkaar.

Categorieën:leren

Getagd als:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.